Namnframtagning

Vi erbjuder tjänsten namnframtagning av flera skäl. Dels för att det är väldigt viktigt för företag, och dels för att det sällan blir bra när man gör det själv. Eftersom vi jobbat både med marknadsföringskonsultation tidigare, och även då haft ca 1000 uppdrag kring namnframtagning under 10 års tid, så har vi en hög kompetens inom området. Det innebär att vi vet vilka fallgropar som finns, och har bra koll på vad som ger bra effekt på marknaden, och inte. 

Vi tar fram såväl företagsnamn som produktnamn. Vi börjar med en intervju på 15 min, och härefter presenterar vi förslag var tredje eller fjärde dag (5-10 per omgång), i så många omgångar som våra kunder ber om. I tjänsten ingår även rådgivning, om kunden har egna förslag.

 

Namnanalys

Vi erbjuder även tjänsten namnanalys. De flesta har eget "hemmagjort" företagsnamn eller produktnamn. Eftersom de flesta saknar yrkeskompetens inom området, så leder det till att många (9 av 10 av de vi testat) har namn som inte är så bra - som inte ger det resultat de hoppas på. Det påverkar ofta antalet kunder, och härmed lönsamheten och företagets framgång. Namnanalys är ett sätt att på ett 15-20 minuters telefonsamtal få feedback från oss som jobbar med företagsnamn på daglig basis sen 10 års tillbaka, och härmed har kunnat se vilken effekt olika namn får på marknaden, fallgropar mm. Vi intervjuar er först, och sen ger feedback. Tjänsten kan även användas när man har ett namnförslag man tänkt använda som företagsnamn eller produktnamn. 

Just nu tom mån 11 maj, så är tjänsten gratis! (värde 995 kr+ moms)
 

Artikel

Jag blev ombedd av Qred att skriva en artikel åt dem kring  företagsnamn. Eftersom många underskattar vikten av företagsnamnet, och många har namn, som de borde byta, så la jag fokus på olika fallgropar och myter kring företagsnamn. Läs den gärna nedan.

Bläddra ner