Om oss

RÄTT NAMN startades 2009 av mig, Marcus Karlsson, efter att ha arbetat som marknadsföringskonsult. Anledningen till att företaget startades var för att jag såg hur många företag som hade namn som missgynnade dem på marknaden. De flesta tog fram sitt egna namn, istället för att söka hjälp. av experter inom området.

Vi har sedan dess haft ca 1300 namnuppdrag.  Vi har jobbat med både nystartade företag och mer etablerade företag, som tex när vi tog fram namnet för koncernen som äger Berghs School of education- Sveriges främsta reklamutbildning   - Intendia.

Efter ett tag insåg jag att det är viktigt att jag som tagit fram namnet också är delaktig i logoprocessen. Jag började därför samarbeta även med logodesigners med slutresultatet starkare och mer enhetliga varumärken. Hittills har vi haft ca 700 logouppdrag med många olika designers. Idag jobbar vi med en designer, som är den bästa jag jobbat med. 

Sedan ca 2 år tillbaka erbjuder vi även hemsidor, och vi samarbetar här med en duktig hemsidesdesigner. 

Detta gör att vi nu erbjuder hjälp med hela utsidan, dvs namn, logo och hemsidan. Vi har sett att detta kan göra en väldigt stor skillnad för företagets framgång, och det är något som gör att arbetet känns än mer meningsfullt. 

bildmig.jpg
iStock-1065846402.jpg

Syfte

Vi anser att många företag har en väldigt bra insida, men en utsida som behöver förbättras. Det betyder att många gör ett bra jobb för sina kunder, men missar många kunder på grund av att utsidan inte är tillräckligt bra. Vi tror även att utsidan ibland delvis påverkar hur mycket man kan ta betalt för sina produkter eller tjänster.

Eftersom namnet och logon helst ska behållas, och vara ansiktet utåt hela företagslivet, så tar vi vårt arbete på stort allvar. Även hemsidan är på ett sätt ansiktet utåt.  Vårt mål är att hjälpa våra kunder att få ett namn, logo och en hemsida som ger bästa möjliga resultat på marknaden.