iStock-1141224049.jpg

Den snabba & enkla vägen till en snygg, säljande & lättanvänd hemsida!

Sammanfattning

Hemsidan är ofta avgörande för hur mycket kunder man får. Varje detalj gör skillnad. Vi kan hjälpa dig få en snygg, proffsig & framförallt säljande hemsida-till ett bra pris!

Vi börjar med en intervju. Härefter presenterar vi ett antal förslag på grundlayout. Sedan skräddarsyr vi layouten, och köper bilder, skriver texter ihop med er mm. När sidan är klar, så utbildar vi er i hur ni uppdaterar den enkelt själva. 

bg.jpg

Skillnader mellan oss, och traditionella hemsidesbolag

* Vi har jämfört oss med en del andra aktörer, och de skillnader vi sett är dessa:
 

* Vi lägger ner mer tid och energi på varje hemsida, än många andra gör, som ofta återanvänder mycket saker från andra sidor man byggt. Vi lägger tex ofta ner många timmar bara på att hitta rätt bilder. 
 

* Vi har inga abbonemang, och har istället gjort det enkelt för kunder att sköta sin hemsida själv efteråt, via ett lättanvänt verktyg, samt utbildning. Det innebär att man sparar pengar, eftersom tex 500 kr-1000 kr/månad blir en väldigt stor summa sett över många år. Vi bygger inte i Wordpress tex, eftersom det är för svårt att sköta, för de flesta, vilket gör att man blir beroende av hemsidesbyrån. Man sparar också tid, eftersom man inte behöver vänta på att en byrå ska uppdatera sidan . 

Trots dessa saker har vi priser som passar även precis nystartade företag, men erbjuder ändå 3 mån delbetalning. 

iStock-1141224081.jpg

Exempel på hemsidor