bild 1 klar_edited.png

Hej Marcus, 

Jag/vi gillar vårt namn! Loggan har funkat bra.

Vi har precis gjort vårt bokslut nr 2 där man kan läsa att vår omsättning är 142 Mkr med rörelsevinst på 5,4 Mkr så jag förmodar att vi mottagits väl på marknaden... :-) 

 

I det skedet jag befann mig då det begav sig gillade jag att arbeta ihop med dig. Jag har rekommenderat dig till flera start-ups. 

 

Lycka till! och jag hoppas jag kan återkomma om behov uppstår

Patrik Arengård, Partnex
 

Hej! Mitt namn är Olga wallmyr och jag är grundare av Supply Chain Total. Rätt namn har försett mig med tjänster såsom skapandet av mitt företagsnamn och logo. Jag hade en vision om vad mitt företag och webbsida skulle representera och se ut som. Rätt namn har uppnått alla mina stora krav och förväntningar. De har också varit mycket stödjande genom hela processen, på många olika plan. Det har varit ett rent nöje att lära känna dem, och jobba ihop med dem. Jag önskar dem det bästa i deras framtida arbete.

Olga Wallmyr, Supply Chain Total

Jag är verkligen supernöjd, så rätt!

Bra jobbat med både bolagsnamnet och loggan 😃

Linda Svensson, Optima Ekonomi

Hej Marcus och tack för all hjälp i processen.  Är jättenöjd med både namnet och loggan!
 

Anna Svahlstedt, Grön Vision
 

Tack super snygg är jättenöjd med loggan och namnet 👌🏻

Maja Kjellström, Horse Greatness

Jag hade så svårt att hitta något namn som passade företaget. Du lyssnade och diskuterade runt mitt företag och kom bara efter någon dag tillbaka med förslaget Lära För Alla. Det kändes jättebra och jag hade aldrig kunnat komma på det själv. Du erbjöd fler förslag som jag kände på men Lära För Alla var perfekt och håller fortfarande efter flera år. Jag är stolt över namnet och upplever att företaget står för sig själv trots att det egentligen bara är jag och mitt arbete. Samarbetet fungerade så bra, du var lätt att prata med, förstod vad jag menade och hade tålamod med att jag drog ut på tiden och ville finslipa mycket på loggan. Tack för en fantastisk hjälp!
 

Paula Weldeborn, Lära för alla

"Efter en lång tid med mycket huvudbry bestämde jag mig för att ta hjälp med att ta fram ett professionellt företagsnamn. En snabb titt på Google ledde mig till "Rätt namn", som jag fastnade för tack vare fast pris, Jobbar tills jag är helt nöjd och har en ambition att få mig att känna att det var mitt livs bästa affär att anlita Rätt namn.

 

Efter en kort tid presenterade Marcus ett namn till mig som gick rätt in i hjärtat tack vare en professionell presentation av namnet, allt från hur man kan använda namnet vid marknadsföring och presentera det för sina kunder, till hur man kan förtydliga budskapet i namnet. Jag fick företagsnyttig information långt över mina förväntningar. Med Marcus professionella hjälp har företagsstarten gått som på räls. Nu i efterhand vet jag att man ingen annanstans kan få så mycket för pengarna som man får av Rättnamn"

/Patrik - InnoTotal AB