Om våra tjänster

RÄTT NAMN erbjuder tjänster som stärker varumärket och ökar försäljningen. Huvudtjänsten är Namnframtagning, där vi hjälper företag att ta fram ett proffsigt och säljande företagsnamn eller produktnamn. Vi erbjuder även namnanalys (testa sitt namn) för dem som redan har ett företagsnamn eller namnförslag, men inte vet om det är det bästa möjliga, eller om det bör bytas ut. Alla som tar fram namn behöver också en passande logo. Därför erbjuder vi tillsammans med en samarbetspartner även detta. Slogan är liksom namn och logo en del av ansiktet utåt, och gör en större effekt än de flesta tror. Hemsidor kan vi också hjälpa till med.

 

 

Logoframtagning

Logon är viktig på många sätt, inte minst för att ge ett proffsigt och förtroendeingivande intryck. Vi kan hjälpa er att ta fram en proffsig logo ihop med en samarbetspartner. Vi har testat många samarbetspartners, och ofta har det handlat om att man får 5-10 förslag från en designer, och priserna brukar hamna runt 8-15 tusen kr + moms. Vi vet att likviditeten kan vara tuff i början eller före företagsstarten. Därför samarbetar vi numera med en leverantör där du får 40-80 förslag från många designers, och även till mycket lägre pris. 

Namnframtagning

Namn är vår huvudtjänst. Det är ofta mycket underskattat. Gällande logo så anlitar i princip alla en expert, men namnet väljer många att göra själv. Enligt vår erfarenhet blir det oftast inte bra alls, och det var därför vi startade företaget. Namnet är dessutom enligt vår erfarenhet ännu viktigare än logon. Vi har kompetensen som krävs för att ta fram ett passande och säljande namn. Vi har jobbat med över 150 kunder, och även testat över 500 st, samt har även god teoretisk kunskap. Vi har bra koll på vad som funkar på marknaden.  

Namnanalys

Namnanalys innebär att vi testar ditt företagsnamn eller namnförslag. Om man inte har hög kompetens inom varumärkesområdet, så är det svårt att bedöma om ett namn är passande/rätt eller ej. Nu finns  möjligheten att få sitt namn testat av oss som dagligen jobbar med namn. Vi har testat över 500 namn, bland annat på uppdrag av Nyföretagarcentrum. I 9 av 10 fall brukar vi rekommendera att byta namn. Det beror på att vi har höga krav på namnet, vi vet hur viktigt det är och hur mycket det påverkar företagets resultat. Vi är säkra på att massor av företag förlorar massor av kunder och annat på grund av "fel" namn. Vi börjar med en intervju på ca 20 minuter, och ger härefter feedback på namnet.  

 

 

Hemsidesframtagning
Sloganframtagning

Att ha en proffsig och säljande hemsida blir allt viktigare. En sak som skiljer de hemsidor vi erbjuder ifrån många andras är att det är lättare att uppdatera och sköta dem själv, än om man tex använder wordpress, drupal eller joomla (som ofta kräver mycket av användaren).  Trots detta finns mycket funktioner och möjligheter. Vi kan hjälpa till med layout och/eller copywriting till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

 

 

Slogan är ett underskattat område. En bra slogan är en viktig del av marknadsföringen. Vi är duktiga på att ta fram slogans, och jobbar, precis som när det gäller namn och logo tills du är helt nöjd, oavsett tidsåtgång. En del av våra kunder använder flera av våra sloganförslag i sin marknadsföring. Sloganen kan integreras i logon, som vi gjort i vår logo. Rätt namn, logo och slogan kan göra en mycket stor effekt för företagets framgång enligt vår erfarenhet.

             35%

   sommarrabatt

  tom tis 30 juli
 

Klicka för intresseanmälan