top of page
idealia.jpg
bamboo berries copy.png
ultimata.jpg
PNG (transparent background)-01.png
bettterfeels copy.jpg
top copy.jpg

Jag/vi gillar vårt namn! Loggan har funkat bra.

Vi har precis gjort vårt bokslut nr 2 där man kan läsa att vår omsättning är 142 Mkr med rörelsevinst på 5,4 Mkr så jag förmodar att vi mottagits väl på marknaden... :-) 

 

I det skedet jag befann mig då det begav sig gillade jag att arbeta ihop med dig. Jag har rekommenderat dig till flera start-ups. Lycka till! och jag hoppas jag kan återkomma om behov uppstår"

Patrik Arengård, Partnex

 

"Tack för all hjälp det har varit ovärderligt.  

Det blev kanon bra tycker jag."
 

Francesca Larsson, Vårdtjänst

"Resultatet av Rätt namns arbete har överträffat alla mina förväntningar. I ärlighetens namn tror jag inte ens att den bäst betalda reklambyrån hade kunnat toppa Rätt namn med ett bättre företagsnamn. Marcus arbetade mycket metodiskt och professionellt vid framtagningen av mitt företagsnamn. Rätt namn tog fram en slagkraftig slogan, och hjälpte till med kreativ företags-utveckling. Den kompetens och det engagemang man får när man anlitar Rättnamn.com, rekommenderas varmt till alla som funderar på ett företagsnamn eller som har ett företagsnamn som inte känns helt rätt. Betyg 5 stjärnor!"

/Oscar Arancibia, Favofinder

"Att byta namn till det som Marcus på Rätt namn föreslog, har betytt mycket för affärerna. Även om det inte går att bevisa är jag säker på att namnet gett mig nya kunder!..Reaktionerna från samarbetspartners och kunder har varit så positiva att jag egentligen bara ångrar att jag inte tog tag i det här tidigare."
 

Jennie Lagerstedt, MotiMax – Motivation för Maxresultat (fd Flingan Kommunikation)

"Vi anlitade RättNamn och Marcus för att hitta ett nytt varumärke och kan lämna de bästa rekommendationerna. Marcus är engagerad, snabb, trevlig och man får verkligen valuta för pengarna. Högsta betyg."

 

Magnus & Mikael, FlexiFlow

bottom of page