Hej! Mitt namn är Olga wallmyr och jag är grundare av Supply Chain Total. Rätt namn har försett mig med tjänster såsom skapandet av mitt företagsnamn. Jag hade en vision om vad mitt företag och webbsida skulle representera och se ut som. Rätt namn har uppnått alla mina stora krav och förväntningar. De har också varit mycket stödjande genom hela processen, på många olika plan. Det har varit ett rent nöje att lära känna dem, och jobba ihop med dem. Jag önskar dem det bästa i deras framtida arbete.

Olga Wallmyr, Supply Chain Total

Supply Chain TotalOlga Wallmyr
00:00 / 00:49

"Resultatet av Rätt namns arbete har överträffat alla mina förväntningar. I ärlighetens namn tror jag inte ens att den bäst betalda reklambyrån hade kunnat toppa Rätt namn med ett bättre företagsnamn. Marcus arbetade mycket metodiskt och professionellt vid framtagningen av mitt företagsnamn. Rätt namn tog fram en slagkraftig slogan, och hjälpte till med kreativ företags-utveckling. Den kompetens och det engagemang man får när man anlitar Rättnamn.com, rekommenderas varmt till alla som funderar på ett företagsnamn eller som har ett företagsnamn som inte känns helt rätt. Betyg 5 stjärnor!"

/Oscar Arancibia, Favofinder
 

"Vi ville byta namn på vårt företag och efter att ha funderat länge själva och inte kommit på något namn som vi kände var rätt namn för vårt företag, anlitade vi Rättnamn. Vi fick proffsig hjälp över telefon där frågor ställdes på ett enkelt, men också på ett ingående sätt. Engagemanget var stort redan från början och vi fick flera bra förslag men fastnade för ett av namnen, Keepstyle. Vi är mycket nöjda med vårt nya namn. Keepstyle är det perfekta namnet för vårt företag. Vi har fått mycket positiv respons både från våra kunder och leverantörer i andra länder. En man utropade " Vilket bra namn! Varför har ingen kommit på det innan?"Med vårt nya namn känner vi att vi kommer att kunna marknadsföra oss på ett helt annat sätt och vi är övertygade om att detta kommer att leda till ökat omsättning. Vi kan varmt rekommedera Rätt Namn till alla företag som funderar på att byta namn eller som vill ha ett bra namn på sitt nystartade bolag." 

 

/Helen Markebro, Keepstyle AB

”Att hitta på sitt egna företagsnamn är inte lätt.

Vi satt fast i våra tankar om vad vi skulle heta. Kom vi

på något som skulle kunna tänkas som ett firmanamn så var det

redan upptaget. Jag sökte då på Google och fann firman Rätt Namn.

Några dagar sedan ringde Marcus med dom första förslagen och fick Hemmaglädje som namn till mitt städbolag.

Klockrent! Sprida glädje i hemmen! Inget att tveka på, vi tog det namnet.
Jag har fått många frågor om det är mitt egna företag eller om det är en franchisekedja.

Får nästan varje dag positiva kommentarer angående firmanamnet. Alla får

känslan av ett stort bolag som är rikstäckande. Vilket lite var meningen. Vi är jättenöjda med namnet och loggan!
Kan absolut rekommendera Marcus och Rätt Namn!

 

/ Martin Johansson, Hemmaglädje

"Inte bara på kursen utan all over hela världen får Du, jag, beröm för det underfundiga namnet Förändringsnyckeln. Det är så kul för mig att vara lite i tiden med ett modernt namn.... tjoho och tusen tack. När man utför hypnos gör man något som heter induktion och när min lärare guidade oss elever i en sådan använde han prd som  nycklar, förändring, så mååånga gånger att jag efter sessionen tackade för att han talade om mitt företag."

 

/Agnetha, Förändringsnyckeln

"Efter en lång tid med mycket huvudbry bestämde jag mig för att ta hjälp med att ta fram ett professionellt företagsnamn. En snabb titt på Google ledde mig till "Rätt namn", som jag fastnade för tack vare fast pris, Jobbar tills jag är helt nöjd och har en ambition att få mig att känna att det var mitt livs bästa affär att anlita Rätt namn

 

Efter en kort tid presenterade Marcus ett namn till mig som gick rätt in i hjärtat tack vare en professionell presentation av namnet, allt från hur man kan använda namnet vid marknadsföring och presentera det för sina kunder, till hur man kan förtydliga budskapet i namnet. Jag fick företagsnyttig information långt över mina förväntningar. Med Marcus professionella hjälp har företagsstarten gått som på räls. Nu i efterhand vet jag att man ingen annanstans kan få så mycket för pengarna som man får av Rättnamn"

/Patrik - InnoTotal AB

Jag är överväldigad den känns så RÄTT jag får energi o framtidstro själv när jag ser den. Jag är så glad o Tacksam!

 

Det som också är så härligt är att du förmedlar ett engagemang om att du vill ens absolut bästa o det skulle inte kunna upplevas om du inte la din själ i uppgiften.

 

Hälsningar

Ingrid Oddmar, Föräldralyftet

Ring till oss: 08-12295840